Zarejestruj się
Obecny czas: 08 Wrz 2010 11:00

ATTACK 3 I BF2 !

Zobacz aktywne tematy

3D Nawigacja

3D Navigation

Ogłoszenie

Zapraszamy wszystkich użytkowników do rywalizacji w Arcade

Aktualnie w Arcade jest zainstalowane ponad 40 najciekawszych naszym zdaniem gier flash, które zostały zaprojektowane specjalnie do użytku w Internecie, proste i intuicyjne systemy kontroli i szybko rosnące trudności, dające możliwość rywalizacji i zabawy.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Wyniki każdego gracza są na bieżąco zapisywane i przedstawione w rankingu.

Życzymy dobrej zabawy.

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 PostWysłany: 15 Lip 2009 16:34   
Awatar użytkownika

Dołączenie: 15 Lip 2009 15:25
Kasa:
50.00

Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Mam problem z joystickiem logitech'a attack 3 i gra battlefield 2.

Kupilem sobie attack'a 3 do gry bf2 (battlefield2) napoczatu wszystko bylo OK latanie samolotem z tym joyem - bajka. Potem mialem wymiane dysku twardego (z powodu awarii) na 1 TB, proboje ustawic sterowanie i... wielkie rozczarowanie, nie chce mi sie ustawic skret prawo lewo wyskakuje mi blad
Cytuj:
ta os jest dublowana
oczywiscie nie byla. Rozkminilem ze najpierw trzeba ustawic os prawo-lewo zeby dzialala (i inne tez). Wchodze na server a tu mam tylko na joy'u odwrocone sterowanie (dziob w dol,gore,prawo,lewo,oborot prawo,lewo wiec to nie moze byc wina ustawiania) sprawdzilem nawet opcje
Cytuj:
odwroc os myszki
ale to nic nie daje, sprawdzalem tez na innych pojazdach w bfie to samo sie dzieje, mam zainstalowane sterowniki, :help: POMOCY ! ! ! :help:

PostWysłany: 15 Lip 2009 18:06   
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: 09 Mar 2009 19:03
Kasa:
222,213.00

Podziękował : 1
Otrzymał podziękowań: 1
Proponuje zacząć od sprawdzenia czy dzoj działa prawidłowo w windzie /panel sterowania/kontrolery gier wybierz kontroler i sprawdz czy wszystko działa .Możliwe też że sterowniki myszki się gryzą ze sterownikami dzoja chyba że masz jeszcze jakiegoś pada może też być konflikt .Kolejność ustawiania kierunków też ma znaczenie pamiętam że wywalało mi błąd powtórnego użycia, ja mam logitecha 3d pro nie wiem czy w twoim przypadku też to pomoże ale moze znajdzie się ktoś kto takiego joysticka używa puki co spróbuj zrobić to co proponuje.Możesz też stwożyć nowy profil na prubę będziesz miał defaultowe ustawienia sterowania może coś faktycznie zdublowałeś.

Pzdr.

Czy wiesz że 99% idiotów czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno. ;)

Portal Gramy-Online.com.pl
Klan Multigame PL

Image

Profil WWW  
 PostWysłany: 15 Lip 2009 19:13   
Awatar użytkownika

Kasa:
50.00

Wszystko dziala ok z windowsa, sterownikow z myszy nie mam wiec nie powinny sie zrec, z ustawieniami wszystko ok na naglojezycznych stronkach ludzie maja takie same problemy "logiteh & bf2" tylko nie umiem przetlumaczyc, moglys pomoc?

PostWysłany: 15 Lip 2009 21:05   
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Kasa:
222,213.00

Podaj linka do tej stronki.

Czy wiesz że 99% idiotów czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno. ;)

Klan Multigame PL

Image

Profil WWW  
 PostWysłany: 16 Lip 2009 13:31   
Awatar użytkownika

Kasa:
50.00

Kod:
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2/show_msgs.php?topic_id=m-1-47807850&pid=920407
z tego co zrozumialem sproboje zrobic ... oby dzialalo

Ps. Wodziu dobrze latasz na samolotach w beefce? :hunter: Czy moglys mnie nauczyc, ofc. po rozwiazniu problemu :wink2:

_______
Edit : nie dziala :cry:

PostWysłany: 16 Lip 2009 14:50   
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Kasa:
222,213.00

znalazłam tam taki post wydaje się dość ciekawy może to pomoże :

Cytuj:
Otwórz Joystick Logitech Profiler i upewnij się, że Battlefield 2 jest wybrany jako profil podczas uruchomienia gry. Profilera ma być uruchomiony w celu kontroli do pracy. Kliknij na "osi Y" Kliknij "Właściwości" Zaznacz pole wyboru "Invert Axis Polarity" Kliknij przycisk "OK" Następnie kliknij przycisk Zamknij (X), przycisk na Profiler. Powinna być gotowa do pracy. Istnieje również wiele neat stuff w profiler możesz zrobić, aby gra więcej zabawy, takie jak łączenie ognia oddzielne przyciski do jednego inicjować lub przycisk do devistating zaporowy. Graj z nim i zobaczyć, co działa.

Ps.latam od czasu do czasu dla zabawy raczej nie jest to pro gra, musisz pogadać z lepszymi graczami co do nauki latania.

Klan Multigame PL

Image

Profil WWW  
 PostWysłany: 16 Lip 2009 19:46   
Awatar użytkownika

Kasa:
50.00

Nic nie dalo..... Moze cos poradzisz? Nie wiem mmmmmmmmm...... moze na googlach ludzie maja duzo tego typu problemow tylko ze u mnie z angielskim tak 50/50 i niezabardzo rozumiem tego. tagi na googlach "attack3 bf2 problem" "atttack 3 bf2' 'logitech bf2 " itp. blagam poszukaj

PostWysłany: 17 Lip 2009 10:52   
Awatar użytkownika

Kasa:
50.00

Fizzy napisał(a):
Nic nie dalo..... Moze cos poradzisz? Nie wiem mmmmmmmmm...... moze na googlach ludzie maja duzo tego typu problemow tylko ze u mnie z angielskim tak 50/50 i niezabardzo rozumiem tego. tagi na googlach "attack3 bf2 problem" "atttack 3 bf2' 'logitech bf2 " itp. blagam poszukaj

Kod:
http://www.punksbusted.com/cgi-bin/membership/ban.cgi?par=S17A4EA0&query=Search

Wodzu a co to ??? :shok:

PostWysłany: 17 Lip 2009 12:30   
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Kasa:
222,213.00

Stare czasy ale trzymajmy się tematu mówimy tu o sprzęcie a nie o modyfukacjach Bfa , jak chcesz to załuż temat w odpowiednim dziale np. w "Gry online".

Co do joya to jak mówiłem używam 3d pro logitecha i nie mam większych problemów z jego konfiguracją spróbuje skontaktować sie z kimś kto ma taki jak twój ale nic nie obiecuje .

Klan Multigame PL

Image

Profil WWW  
 PostWysłany: 17 Lip 2009 20:25   
Awatar użytkownika

Kasa:
50.00

czyli nie wiesz ci nize z tym byc i nie pomozesz? :treaten:

PostWysłany: 17 Lip 2009 20:57   
Awatar użytkownika

Kasa:
50.00

Mam dokladnie to samo co tlumaczyles ale odwrocenie osi nie pomoga !

PostWysłany: 18 Lip 2009 13:10   
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dołączenie: 10 Mar 2009 12:29
Kasa:
32,313.00

Podziękował : 2
Nie rozumiem takich ludzi chłopie admin podaje ci możliwości poradzenia sobie z problemem jak nie potrafisz zdefiniować sterowania to już twój problem nikt tu za ciebie tego nie zrobi te ostatnie posty są nie na miejscu szkoda słów :/

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość