Zarejestruj się
Obecny czas: 10 Wrz 2010 20:35

Słuchawki dla gracza

Zobacz aktywne tematy

3D Nawigacja

3D Navigation

Ogłoszenie

Zapraszamy wszystkich użytkowników do rywalizacji w Arcade

Aktualnie w Arcade jest zainstalowane ponad 40 najciekawszych naszym zdaniem gier flash, które zostały zaprojektowane specjalnie do użytku w Internecie, proste i intuicyjne systemy kontroli i szybko rosnące trudności, dające możliwość rywalizacji i zabawy.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Wyniki każdego gracza są na bieżąco zapisywane i przedstawione w rankingu.

Życzymy dobrej zabawy.

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 PostWysłany: 11 Mar 2009 15:59   
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: 09 Mar 2009 19:03
Kasa:
222,213.00

Podziękował : 1
Otrzymał podziękowań: 1
Polecam i sam posiadam słuchawki CREATIVE FATAL1TY GAMING
Image

Moc, precyzja i komfort
Creative Fatal1ty Gamer Headset to zestaw dla zaawansowanych graczy zapewniający moc, precyzję i komfort. Ergonomiczna, niezwykle lekka konstrukcja, a także welurowa wyściółka poduszek słuchawkowych i pałąka gwarantują długie godziny wygodnego grania. Dzięki wysokiej jakości przetwornikom i doskonałym basom odgłosy broni, kroków i otoczenia w grach brzmią w słuchawkach fantastycznie. Znajdujący się w zestawie mikrofon z automatyczną funkcją redukcji szumów pozwala na szybką komunikację w grach sieciowych. Można go łatwo odłączyć i używać zestawu jak zwykłych słuchawek stereofonicznych.

Czy wiesz że 99% idiotów czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno. ;)

Portal Gramy-Online.com.pl
Klan Multigame PL

Image

Profil WWW  
 PostWysłany: 11 Mar 2009 20:03   
Globalny Moderator
Globalny Moderator

Dołączenie: 10 Mar 2009 13:22
Kasa:
158.00

Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kumpel ma te słuchawki. Testowałem u niego , mi nieodpowiada to ze ucho zapada mi sie w dziurze pomiedzy obwódką słuchawki. Niewiem jak to napisać inaczej :)

PostWysłany: 12 Mar 2009 17:05   
Awatar użytkownika

Dołączenie: 12 Mar 2009 17:01
Kasa:
50.00

Miejscowość: Łaziska Górne
Lepiej dołożyć kilka zł i zakupić Plantronics GameCom 377. A jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem trochę lepszych słuchawek to polecam SENNHEISER HD555.
Oczywiście polecam taki sprzęt zapalonym graczom :P

PostWysłany: 22 Mar 2009 14:52   
Awatar użytkownika

Dołączenie: 22 Mar 2009 14:38
Kasa:
50.00

Miejscowość: Pruszków
Przez moje życie przetoczyło się parę słuchawek :)

-easy touch ET-271: kupiłem je rok temu w markecie za 25zł. Używam ich do gry, działają do dzisiaj. Niestety trochę cisną w uszy, szczególnie mnie, ponieważ noszę okulary.

-Creative AURVANA LIVE!: słuchawki kolegi. Naprawdę dobre, warte swojej ceny (http://www.ceneo.pl/1222271). Używa ich zarówno do słuchania muzyki jak i do gry. Jak tylko ma je w szkole to stoi kolejka do ich pożyczenia na przerwę :)

-Sennheiser MX560: Naprawdę dobre słuchawki, ale już po tygodniu nie miałem "poduszeczek", po dwóch po raz pierwszy rozszczepiła się część słuchawek, którą wkłada się do ucha, a po 1,5 miesiąca od kupna prawa słuchawka pierdziała :<

PostWysłany: 29 Mar 2009 18:38   
Awatar użytkownika

Dołączenie: 21 Mar 2009 18:39
Kasa:
225.00

Miejscowość: Zielona Góra
ja akze mam te Creative HS-800 (lub jak kto woli Gaming Fatal1ty) i nie mam im nic do zarzucenia. z dobra karta dzwiekowa mozna posluchac muzyke oraz grac w gry. niestety sennheisery oferuja lepszy dzwiek tylko w wiekszosci (jak nie w kazdych) nie ma mikrofonu wiec odpadaja do gy

PostWysłany: 27 Maj 2009 18:21   

Dołączenie: 27 Maj 2009 18:16
Kasa:
50.00

Ja polecam wszystkim świetne słuchawki dla graczy Razer Carcharias .

Image

PostWysłany: 29 Maj 2009 17:21   
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dołączenie: 10 Mar 2009 12:29
Kasa:
32,313.00

Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 1
Miałem już wiele słuchawek ,jedno co można powiedzieć nie opłaca się kupować taniochy, kto płaci mało ten płaci dwa razy w moim przypadku było to kilka razy .

Trzeba zainwestować raz a konkretnie w moim przypadku były to słuchawki CREATIVE FATAL1TY GAMING jakieś 150 zł mam je już ponad rok czasu i nadal służą jak nowe .Dodam że dźwięk krystaliczny i basy konkretne, wykonanie samych słuchawek z bardzo dobrego materiału lekkie jak na swój rozmiar.

PostWysłany: 30 Maj 2009 12:51   
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Mar 2009 20:37
Kasa:
100,445.00

Miejscowość: Sheffield
Ja mam speedlink medusa i nie narzekam jak za swoja cene i to co one przeszly to dobre sluchawki xD

Image

Profil WWW  
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość